Zoom in Regular Zoom out

Vrijwilligers

VRIJWILLIGERSINFORMATIEPUNT (VIP)

Wil je je oriënteren op de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk in gemeente Zundert? Op de website NL voor elkaar staan vacatures van verschillende organisaties die actief zijn in deze regio. Je kunt ook altijd een gesprek plannen bij het VIP om samen verder te kijken en denken, ook buiten de openstaande vacatures. Wanneer je andere vragen hebt over vrijwilligerswerk kun je ook bij ons terecht. Bijvoorbeeld over vrijwilligerswerk als je een uitkering hebt of wanneer je behoefte hebt aan een training.

Wil je vrijwilligers vinden voor je organisatie? Ook dit kan via het VIP. Stuur een vacature aan ons door dan verspreiden we deze.Zonder vrijwilligers staat Surplus nergens. De vrijwilligers maken vrijwel alle hulp die we aan inwoners bieden mogelijk. Wil je zorgen dat alle inwoners in jouw woonplaats kansen krijgen om zoveel mogelijk mee kunnen doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Met jouw hulp kunnen we zorgen dat mensen zich gesteund en minder eenzaam voelen, de deur uit komen, hun regelzaken op orde hebben of iets nieuws kunnen leren. Hoe mooi is dat?

Daarnaast is het leuk om te doen. Iets doen wat bij je past en waar je een ander mee kunt helpen; dat is iets waar je heel blij van wordt. Daarnaast is het leerzaam én een leuke manier om nieuwe ervaringen en contacten op te doen.

Jouw hulp is meer dan welkom in verschillende interessegebieden, bijvoorbeeld:

  • Activiteiten begeleiden
  • Maatjes
  • Administratieve ondersteuning
  • Klussen in huis en tuin
  • Vervoer
  • Maatschappelijke begeleiding

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.