Zoom in Regular Zoom out

Meedenkcoach

Heb je een hulpvraag en kom je er zelf even uit? De meedenkcoach helpt je graag. Samen zoeken we naar een passende oplossing.

Hulpvraag

Bij voorkeur wil iemand die hulp nodig heeft, zelf de benodigde hulp regelen. Niemand is graag afhankelijk van anderen. Soms lukt dat niet, maar met een steuntje in de rug gaat dat wat makkelijker. Heeft u een hulpvraag en komt u er zelf niet aan uit? Weet u bijvoorbeeld niet waar u terecht kan, wat u zelf kan doen en/of wat u (ervoor) nodig heeft? Dan helpt de meedenkcoach u graag!

Meedenkcoach

De meedenkcoach denkt graag met u mee. Samen zoeken we naar een passende oplossing. Dit alles onder uw verantwoordelijkheid. Want u bepaalt zelf wat te doen om uw hulpvraag te beantwoorden. De meedenkcoach informeert en adviseert u hierin.

Doorverwijzen

Mocht de meedenkcoach merken dat er meer (hulp) nodig is, dan zal zij samen met u kijken naar de mogelijkheden en waar u terecht kan voor de juiste hulp en begeleiding.

Aanvraag

Voor aanvragen kan men elke werkdag telefonisch terecht bij het kantoor van de Stichting Welzijn Zundert, tel. 076-5972200 of per e-mail: info@swzundert.nl