Zoom in Regular Zoom out

Huiskamer project

Mee doen met anderen

De Huiskamer kan worden bezocht door ouderen van 55+ die nog zelfstandig wonen en het leuk vinden om er wekelijks gezellig een dagje uit te zijn. Er is ruimte voor ongeveer 15 deelnemers en de activiteit wordt begeleid door 2 vrijwilligers.

Huiskamers algemeen

In de Huiskamers bieden wij ontmoeting, gezelligheid en contacten. Het project wordt door 2 vrijwilligers begeleid, en 1 professional van Surplus Zundert.

De Huiskamer kan worden bezocht door ouderen van 55+ die nog zelfstandig wonen en het leuk vinden om er wekelijks gezellig een dagje uit te zijn. Er is ruimte voor ongeveer 15 deelnemers. Het Huiskamerproject begint met een kopje koffie/thee met iets lekkers. Gezellig samen met elkaar kletsen en daarna iets leuks doen zoals een spelletje of een creatieve activiteit. ’s Middags wordt er voor een warme maaltijd gezorgd, en daarna is er weer ruimte voor een activiteit. Ieder heeft een inbreng in het middagprogramma. Het zal ook voorkomen dat er gezellige uitstapjes gemaakt worden.

Aanmelding

Aanmelding voor de Huiskamer gebeurt via Surplus Zundert. Na uw aanmelding vindt er eerst een kennismakingsgesprek plaats in de eigen vertrouwde omgeving. Tijdens dit gesprek word er verder ingegaan op het Huiskamerproject en vullen we een aanmeldformulier in. Hierbij is ook de gelegenheid vragen te stellen mochten deze er nog zijn. Mocht er twijfel zijn over deelname aan de Huiskamer, dan is er altijd de mogelijkheid om een een dagje te komen kijken. Gelieve dit wel van te voren door te geven zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Kosten en betaling

De kosten voor deelname bedragen 15,00 euro per dag, wat afgeschreven wordt door middel van automatische incasso. consumpties, warme maaltijden en overige kosten voor activiteiten zijn hierbij inbegrepen.

Vervoer

Voor het vervoer naar de Huiskamer is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de BoodschappenPlusBus. De BoodschappenPlusBus is voorzien van een rolstoellift.

Bijzonderheden

Wij zullen bij aanvang aan vragen of er bijzondere (gezondheids-) omstandigheden of medicijn gebruik zijn, waarmee wij rekening dienen te houden. Ook de gegevens van een contactpersoon en uw huisarts hebben wij graag bij de hand zodat het mogelijk is om hiermee contact te leggen indien nodig.

Informatie

Voor verdere informatie en vragen kunt u terecht bij Surplus Zundert via 076 5972200 of zundert@surplus.nl.

De locaties, dagen en tijden:

  • Maandag – Koutershof – Rijsbergen – van 09.30 uur tot 16.00 uur
  • Donderdag – Wierenbos – Wernhout – van 10.30 uur tot 16.00 uur
  • Vrijdag – ’t Gouwe Hart – Achtmaal – van 10.30 uur tot 16.00 uur